EndoyinEndoyin

Search Instagram

Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_

Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_

farihahshuhaili_

Mary Kay Beauty Consultant

💄Trusted Beauty Consultant ☎ wasap 60192058729 💅Free skincare class and product testing 👛Free gift, free postage

875 Photos 2.37KFollowers 3.81KFriends

List Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos and Videos Recently Shared by Instagram Account farihahshuhaili_.

Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1498177754537370063_357642010

Ad sesiape pnh go through buku nie tak?? Ad lg ke edisi die ye??

Share 0 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1495581016018189347_357642010

STRESS!!!!!!!! stress bila makeup bercapuk!!????😩😩😩😩 💋utk dptkan long lasting or tidak mudah bercapuk mekap , depends on your makeup base or FOUNDATION. 💋sangat penting untuk memilih good & perfect foundation that match your skin type.. Faktor sebelum memilih foundation... 1. Jenis kulit 💟kulit kering, berminyak or kombinasi needs different type of foundation tau! 1 foundation tak semestinya sesuai untuk semua jns kulit 🙅🙅 2. Non-Comedogenic(tidak menutip pori) 💟 Sangat penting kerana foundation yang comedogenic akan menyumbat pori!!! 😱 my recommendation is surely MARYKAY TIMEWISE LIQUID FOUNDATION😍😍 1. Tidak melekit. 2. Mampu bertahan sehingga 8 jam. 3. Tekstur yang ringan,lembut dan cantik. 4.Non - comodogenic tidak menutupi liang roma kulit. 5. Mempunyai formula anti penuaan. 6. Kulit kelihatan lebih halus. 7. Mampu menutup cela dan ketidaksekataan wajah dengan lebih sempurna. 8. Bebas wangian. 9. Mempunyai dua formula iaitu matte (kulit kombinasi/berminyak) dan luminous (kulit kering/normal) Ingin dptkan skincare n makeup class secara PERCUMA??? Ingin cuba produk secara PERCUMA?? Ingin jana income n peluang kerjaya?? Apa lagi meh la contact saye..boleh borak lebih lagi..

Share 0 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1495402803245692667_357642010

Antara BAHAN bahaya dalam produk skincare yang TERLARANG!!!😨😨😨😨 TRETANOIN😰😰 Sejenis bahan yang digunakan untuk merawat JERAWAT..dengan kesan yang sgt kuat..pesakit yang jalani rawatan tretanoin ni memerlukan PANTAUAN oleh PAKAR KULIT sahaja..dan semasa rawatan jika pesakit sedang HAMIL... Kne sign aggrement if fetus cacat tidak boleh salahkan doktor..sbbnye tretanoin ni boleh menyebabkan kecacatan and membunuh janin.. HYDROQUINONE 😰😰 Digunakn untuk RENCATKAN prtumbuhan sel.. Bertujuan utk kurangkan atau hilangkan PIGMENTASI...disahkan bhaya kerana akan nnggangu NATURAL cell development... GLUTATHIONE 😰😰 Kebiasaanya untuk dewasa kemungkinan selamat...tapi untuk bby,janin sangat bhaya...sebab baby, janin masih kecil dan xtahu brpe banyak quantiti yang telah diserap oleh mereka. ia biasa digunakan utk merawat asma, parkinson,katarak,diabetic... #copypaste #salahbetulkan #kongsibersama #ilmuberguna #sharingiscaring

Share 2 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1495387786999856073_357642010

4 item asas untuk flawless and long lasting makeup OIL FREE HYDRATING GEL/OFHG 💟Blend kan bersama moisturizer utk menjaga kelembapan kulit.. 💟Melembapkan kulit & akn bg kesan segera seperti keanjalan.. PRIMER 💟Dia dapat MENUTUP CELA pada wajah kita, dpt memenuhi liang pori supaya nampak less visible. 💟Primer ni dalam BENTUK GEL so sapuan foundation jadi lebih smooth, licin dan lebih rata. 💟Paling penting die ade BROAD SPECTRUM SPF 15!! 💟Foundation akan jadi LEBIH MUDAH dibersihkan sebab die jadi lpisan diantara skin dan makeup kita 💟Non-comedogenic FOUNDATION 💟Non-comedogenic, 💟Tidak berminyak/tidak melekit/tidak berat 💟Memberikan kemasan matte 💟Pastikan blend dgn baik dan sekata utk kemasan akhir.. TRANSLUCENT POWDER 💟Fungsi utama adalah untuk menyerap minyak.. 💟Juga boleh digunakan utk bake . 💟Sesuai untuk semua warna & jenis kulit.. 💟Memberikan glowing effect kpd wajah ..nak lebih glowing di kwsn tertentu, apply lbh sikit translucent. FarihahShuhaili MaryKay Beauty Consultant +60192058729 #marykaymalaysia #marykayjohorbahru #marykaypasirgudang #freeskincareclass #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycccream #lips #marykayskinvi #hijabista #bebeauty #beauty #eyecare #skincare #flawless #akusuka #muamalaysia #pobling #akujualakupakai #puashati #makeup #skincareselamat #nakcantik #johorean #pintarkahanda #beourguest

Share 0 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1495372191998835408_357642010

Special untuk orang yang pernah guna PEELING Product!!!!! 💟Oil Free Hydrating Gel💟 KEISTIMEWAAN & MANFAAT 💋Gel yang ringan dan cepat meresap dalam kulit. 💋Melembapkan kulit tanpa meninggalkan kesan minyak. 💋Meninggalkan kulit lembap sehingga 10 jam. 💋Boleh dijadikan sebagai asas mekap supaya bedak tahan lama. 💋Lepas berjemur lagi elok pakai untuk kurangkan panas kulit. 💋Boleh kurangkan kemerahan muka akibat kulit sensitif. 💋Membina kulit baru yang lagi sihat. 💋Membantu mempercepatkan proses pembuangan bahan kimia dalam kulit muka. 💋Juga sesuai dijadikan sbg base makeup and primer.. Untuk siapa OFHG ni???? 💟Untuk kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone. 💟Untuk kulit yang berminyak dan sensitif FarihahShuhaili MaryKay Beauty Consultant +60192058729 #marykaymalaysia #marykayjohorbahru #marykaypasirgudang #freeskincareclass #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycccream #lips #marykayskinvi #hijabista #bebeauty #beauty #eyecare #skincare #flawless #akusuka #muamalaysia #pobling #akujualakupakai #puashati #makeup #skincareselamat #nakcantik #johorean #pintarkahanda #beourguest

Share 1 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1494740741251341854_357642010

Kulit dikategorikan kepada 4 jenis.. Kenali jenis kulit anda dengan tepat!!! -- 1)Kulit kering🐸 🎀Kelihatan kusam 🎀tiada minyak, garisan express disekitar kawasan mata dan mulut 🎀Berasa kasar atau bersisik -- 2)Kulit kombinasi🐨 🎀Berminyak di kawasan di T zon 🎀Kering di bahagian pipi dan sekeliling luaran wajah -- 3)Normal👩 🎀Sihat, Tiada cela umpama kulit bayi 🎀Minyak dan lembap, seimbang 🎀Pori-pori sihat, tidak tersumbat AND, ORANG YANG KULIT NORMAL NI BUASANYA 1 ORANG DALAM 100 ORANG -- 4)Kulit Berminyak🐵 🎀Nampak berminyak, Berkilau 🎀Pori Ketara dan kelihatan besar terbuka 🎀Mudah berjerawat dan pori-pori tersumbat --

Share 0 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1494708890411306211_357642010

CIRI2 FOUNDATION YANG TAK SYOK LAH!!!!!!! 1. Melekit 😕😕 Selalunya struktur foundation agak melekit menyebabkan rasa kurang selesa. Malah foundation yang dipakai akan meninggalkan kesan di tudung 2. Mencair ketika berada di tengah panas atau berpeluh 😢😢 Kebanyakan foundation akan berubah strukturnya menjadi cair dan melekit apabila berpeluh atau berjemur dan muka akan kelihatan bercapuk or bertompok 3. Berminyak 😥😥 Kebanyakan foundation adelah tidak bebas minyak menyebabkan kulit wajah akan kelihatan berminyak atau bercapuk selepas seketika. Dan sangat merimaskan 4. Tidak mesra wudhuk dan sukar dicuci 😰😰 Foundation yang sengat berat akan menyukarkan proses mencuci lebih lebih lagi bagi mereka yang ingin menunaikan solat semasa waktu rehat ditrmpat kerja atau ketika di shopping mall. 5. Tekstur berat 😩😩 Tekstur foundation yg berat boleh menyebabknya tidak tahan lama dan akhirnya menyebabkan rekahan. Kesan ini menampakkan wajah tidak sekata. 6. Comedogenic (menyumbat pori) 😞😞 Kebanyakan foundation tidak diji secara dermatologi dan bersifat comedogenic. Ini akan menyebabkan berlakunya pelbagai masalah kulit seperti jerawat,blackheads dan sebagainya lebih lebih lagi apabila tidak dicuci dengan bersih.

Share 0 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1494628084569522533_357642010

mostly semua customers sy akan komen "best la MARY KAY NI". 😍😍. bila u all gunakan produk MARY KAY, apa yg sebenarnya u all dapat..❔❔⤵ ⏭Produk Terbaik & Dipercayai. TOP 5 WORLD Skincare Brands. sangsi lagi..?? 👍👍 ⏭Beauty Consultant yang setia & knowledgeable.kami dapat formal education pasal kulit tau...bkn hentam je..😉 ⏭Personal Consultation..tak payah jadi Datin Rosmah pun u all blh dpt perunding kecantikan peribadi tau...kelasss giteww ⏭90days customer satisfaction guarantee...ha...siap warranty lg..ada masalah...? kami bertanggungjawab ⏭hasil yang pastinya meletopss...mana tak nye dik...dah bahan berkualiti, dibuat pakar kulit menggunakan teknologi canggih lg.. ⏭jimat & berbaloi...fyi, produk mary Kay ni tahan 6 bulan tau..setahun beli 2x je dik...ada yg thn 8 bln tau. 😱😱 nak tahu apa u all blh dapat lg...? jomlah consult dgn sy skrg...😉😉 jom dear...beralih pada produk SELAMAT & DIPERCAYAI.. i love Mary Kay #sayajualsayapakai #iloveit #trusted

Share 0 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1491682600628262097_357642010

Sedikit perkongsian ilmu bkaintan asas makeup dah kulit..

Share 2 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1490515508327616805_357642010

Ada yang sudi join tak if saye open FREE skincare class??

Share 0 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1489619344434672692_357642010

Mary Kay Botanical Effects Refreshingly Simple Skin Care 💋Rangkaian penjagaan kulit yang mudah diguna, sesuai untuk gaya hidup anda yang sibuk. 💋Pilihan produk yang kulit anda berasa senang hati dan juga menawarkan pelbagai manfaat untuk kulit. 💋Dengan bahan dari buah naga & aloe. 💋5 in 1 set: 1. Botanical Effects Cleansing Gel 👉membersih secara mendalam dan berkesan, mengurangkan minyak pada wajah. 2. Botanical Effects Invigorating Scrub 👉mengelupas untuk hapuskan sel kulit mati dan kulit kusam, pori2 dibersih secara mendalam. 3. Botanical Effects Refreshing Toner 👉mengecilkan tampilan pori2 semasa menanggalkan minyak lebihan pada wajah. 4. Botanical Effects Moisterizing Gel 👉menawarkan perlindungan matahari spektrum luas dengan pelembapan yang mencukupi untuk kulitmu. 5. Botanical Effects Moisterizing Lotion SPF30 Sunscreen 👉formula ringan yang tidak rasa berminyak pada kulit serta tidak meninggalkan sisa pada wajah, ia menawarkan kelembapan untuk kulit sepanjang 12jam. 😍 Open to warga Pasir Gudang 😍 #marykaymalaysia #marykayjohorbahru #marykaypasirgudang #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycccream #lips #marykayskinvi #marykaybebaskimia #bebeauty #beauty #eyecare #skincare #flawless #akusuka #tamanairbiru #mulus #akujualakupakai #puashati #makeup #skincareselamat #nakcantik #johorean

Share 1 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1488806517360967720_357642010

Foundation terbaik utk makeup adalah kulit yang sihat..😍😍😍

Share 0 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1488121734502987987_357642010

PINK and PURPLE Ni adalah makanan tambahan untuk kulit muka anda.Ada beza tau warna PINK dengan PURPLE NI. 😘DRY SKIN😘 Intense Moisturizing Cream KEISTIMEWAAN & MANFAAT 🎁Penghidratan Tambahan untuk Kulit Kering 🎁Khas untuk mereka yang kulit kering. 🎁Mengelakkan pembentukan kedutan halus 🎁Mmenjadikan kulit berseri dan lembut. 🎁Kulit licin dan lembap sehingga 10 jam. 🎁Muka lebih segar sepanjang hari. Untuk siapa IMC ni? 😘Untuk kulit yang sangat kering dan perlukan lembapan. 😘Sesuai untuk sesiapa yang berdepan dengan Aircond untuk masa yang lama. 😘NORMAL to OILY SKIN😘 Oil Free Hydrating Gel KEISTIMEWAAN & MANFAAT 🎁Gel yang ringan dan cepat meresap dalam kulit. 🎁Melembapkan kulit tanpa meninggalkan kesan minyak. 🎁Meninggalkan kulit lembap sehingga 10 jam. 🎁Boleh dijadikan sebagai asas mekap supaya bedak tahan lama. 🎁Lepas berjemur lagi elok pakai untuk kurangkan panas kulit. 🎁Boleh kurangkan kemerahan muka akibat kulit sensitif. 🎁Membina kulit baru yang lagi sihat. 🎁Membantu mempercepatkan proses pembuangan bahan kimia dalam kulit muka. Untuk siapa OFHG ni? 😘Untuk kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone #MaryKayLovers #PeluangKerjaya #OrganicSkincare #loffattahlovers #cantik #BisnesOnline #stg #JRevolusi #antipenuaan #loffattah #skincareterbaik #KosmetikMurah #Kosmetik #Skincare #Instant #SkincareClass #Shawl #tutorialmakeup #glamorousbee #mekapmurah #eRezeki #Foundation #MakeUpArtis #Lipstick #SayaJualKosmetik #TrendyHijabista #janganmengataskincare #SayaJualOnline #Flawless

Share 1 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1487453550460404206_357642010

Ada sesiapa tak yg nk join kalau saye buat free skincare class?? Blh try produk secara lercuma tau!! Kalau nk book tarikh..

Share 1 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1485997206012379933_357642010

Ramai yg tanya sis, "Sis, Mary Kay ni takde krim malam krim siang ke? Kalau skincare lain, benda tu yg wajib, takbest laa kalau malam tak pakai apa apa" Sayangkuu, Mary Kay mmg takde krim malam dan siang, kerana salah satu ciri2 peeling product adalah, terdapat krim malam dan krim siang di dalam set itu. Dan selalunya, product international mmg takkan keluarkan krim siang malam tu. Tapi!! Mary Kay ada... Day & Night solution mcam dalam gambar ni. Ini serum yee guys, bukan krim. Day & Night solution ni bertindak seperti Serum, tekstur nya yg halus dan mampu menembusi sehingga lapisan paling dalam. Nahh baca keistimewaannyaa. 🎀Timewise Day Solution Suncreen SPF25 - Sel perlindungan - Cegah pembentukan garis halus dan kerosakan kerana UVA/UVB - Bantu kurangkan garis halus . . 🎀Timewise Night Solution - Penyampaian vitamin berkapsul - Penggalak kolagen utk mmbantu pudarkan garis halus dan kedutan - Mengandungi mikrokapsul Nutribeads . Penjagaan muka sebelum tido pun kita kene jaga juga tau! Waktu malam tu laa kesemua serum2 kita bekerja tau. Hehe nak cuba sebelum beli? boleh sgt! Farihah 0192058729

Share 0 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1485466097268633637_357642010

Hi girls, nk share pasal mascara favourite! Mary Kay Mascara. Terdapat 3 jenis Maskara namun memiliki kelebihan yang sama iaitu mempunyai Vitamin dan mineral yang dapat menyihatkan bulu mata tanpa mengurangkan atau merosakan bulu mata anda dan tidak menyumbat pori. 🍁 Marykay Ultimate Mascara - Memanjang dan melebatkan bulu mata dan bertambah lentik sepanjang hari 🍁Marykay Lash Love Waterproof Mascara - Memanjang dan melebatkan bulu mata dengan formula kalis air 🍁Marykay Lash Love Mascara - Melebatkan dan melembutkan sesuai digunakan setiap hari cmne nk cuci?? pakai Makeup Eye Remover je .skali sental settle! 😌 FarihahShuhaili MaryKay Beauty Consultant +60192058729 #marykaymalaysia #marykayjohorbahru #marykaypasirgudang #freeskincareclass #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycccream #lips #marykayskinvi #hijabista #bebeauty #beauty #eyecare #skincare #flawless #akusuka #muamalaysia #pobling #akujualakupakai #puashati #makeup #skincareselamat #nakcantik #johorean #pintarkahanda #beourguest

Share 0 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1485240911529343456_357642010

Jom baca apa itu Produk Mary Kay...manalah tau...esok lusa nk cuba guna...😍😍😍 Knp pakai Mary Kay Lambat nak cantik, jerawat kluar, jeragat kluar, kulit itam??? MARY KAY BUKAN UNTUK MENCANTIKKAN KULIT😨 😘Sbb mary kay membantu utk mmbuatkan kulit muka anda sihat bknnya cantik. TP bila ianya sihat, automatik kulit anda kelihatan cantik. ❌ BAHAN KIMIA 😘Dlm mary kay xda kandungan bhn kimia. Jd proses penyembuhan agak lambat. Ianya mengikut proses pertumbuhan kulit yg sebenar. PERLU ADA ILMU ASAS TENTANG KULIT MUKA 😘Ketahuilah kulit muka kita mngandungi 7lapisan, 1 lapisan mengambil masa (min 28-30hari) utk menghasilkan kulit yg baru. Kita x thu keadaan struktur kulit dr dlm. Diluar mmg licin, tp bhgian dlm? Mgkin lapisan ke 3 or ke 6 mengandungi kekotoran n jeragat. Jd, dgn menggunakan mary kay, ianya akan mengeluarkan kkotoran yg ada ke dasar luar kulit muka anda.. harap bersabar dgn situasi ni KULIT SY GELAP 🌚🌚🌚 😘Yer mmg akan gelap sdikit, ni sbb tindakbalas utk mmperbaharui kulit anda. Klu anda perasan, klu anda terjatuh n luka anda akan kering n hitam.. itu adalah proses utk penyembuhan n penambahan kulit baru... jgn risau..ianya akan kembali normal. DAH PAKAI LAMA TAPI CMTU JUGAK...😩😩😩 😘Brp lama tempoh anda pakai mk?? 3bln? 5bln? 1thn? Ok... sy dah pkai 1 thn produk mk bru kulit yg sy nak tu dapat... yg pnting sabar.. no more jerawat nak picit2🤔, xperlu pikir pasal black head or white head. N xda masalah yg perlu dpikirkn dkat muka... sy pn lalui mcm apa yg anda lalui skrg MAHAL LAH... 😘Yer agak mahal sdikit, tp smua produk mk thn lama, xperlu bli tiap2 bln. Ada yg 1thn bru abis. Klu nak lg murah, Jd lah Beauty consultant mary kay... dpt pakai, mnjual , bli dgn harga yg murah (jika bli bnyk) SY DH TAK NAK PAKAI...SY NK STOP 😘Sy x halang klu anda nk stop pakai marykay. Tp sia2 shj usaha and utk dptkn kulit yg sihat. Carilah produk lain sperti SKll, Dermalogyca or seangkkatan dengannya... mgkin proses dy cepat n harga dy lg murah.. Tp klu anda pkai produk lain...emmmm...sedihnya...sbb anda tak sabar..😔 🐝sy bantu diri saya...jom sy bantu anda juga 🐝Nak borak2...jom pm me...💃💃💃

Share 0 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1485151826844446341_357642010

Nie Berus Bukan Sebarang Berus !! Berus ni telah memenangi anugerah sebagai "PERKAKAS ELEKTRIK KECANTIKAN BARU TERBAIK. "🎉🎉 Ianya sangat terbaik. "HIGHLY COMENDED" untuk gunakannya.✔️✔️ menanggalkan kesan kekotoran dalam mase sesaat sahaja. ianya dapat mencapai lebih daripada 400 pusingan dalam seminit. ia juga dapat membantu memperhaluskan kerosakan kulit wajah dahulu agar tona kulit menjadi lebih sekata 😍. garisan-garisan halus dan kedutan juga akan diperhaluskan dan liang pori kelihatan lebih kecil.❤ mencergaskan kulit, memulih wajah muda yang cerah berseri ❤ berminat untuk mencubanya sendiri? jangan segan2 nak wasap aakak ye. 🤣🤣 FarihahShuhaili MaryKay Beauty Consultant +60192058729 #marykaymalaysia #marykayjohorbahru #marykaypasirgudang #freeskincareclass #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycccream #lips #marykayskinvi #hijabista #bebeauty #beauty #eyecare #skincare #flawless #akusuka #muamalaysia #pobling #akujualakupakai #puashati #makeup #skincareselamat #nakcantik #johorean #pintarkahanda #beourguest

Share 2 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1483809381380748043_357642010

Ada tak antara kita yang suka pakai mascara setiap hari?? Kalau ada, ni lah mascara yang paaaaaling sesuai..sebab dia tak waterproof..kalau kita jenis suka pakai setiap hari, tak kan nak pakai yang waterproof kan..rosak bulu mata tiap2 hari nk kene cuci bersih.. Tengok, sampai ke mascara pon Mary Kay titikberat kan pemakaian. Berus fleksibel terukir yang mengasingkan dan menyalut secara rata setiap bulu mata, walaupun yang terhalus dan susah dicapai supaya ia segera nampak lebat tetapi tidak bergumpal. Apabila bulu mata bergumpal, bulu mata anda akan kelihatan jarang, bukan lebat.. Tapi kalau bulu mata diasingkan betul-betul kembang, bulu mata anda akan nampak lebat dan tebal. MARY KAY LASH LOVE MASCARA ✅bulu mata nampak lebih lebat, melentik dan banyak ✅mengandungi panthenol pro yang eksklusif dan vitamin E untuk melembap, memperkuat dan merapi bulu mata ✅berus fleksibel, terukir mengasingkan dan menyalut setiap bulu mata walaupun yang terhalus dan susah dicapai ✅memberikan penampilan bulu mata yang tampak sempurna, lembut dan sihat secara natural Kindly whatsapp me for more details and free skin consultation ya dear😘 0192058729 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #blackheadremover #marykaymurah #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #marykayproduct #mascara #Eyeshadow #Beautiful #cleansingbrush #FreshSkin #BotanicalEffect #blusher #MarykayMen #organicskincare #makeup #HantaranMurah #marykaymysg

Share 5 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1483721623672854792_357642010

_*Rezeki dalam hidup kita lain-lain..*_ _Ada orang.._ _Rezeki dia, dapat kahwin awal dan settle down_ _Ada orang.._ _Rezeki dia, ada wang yang tujuh keturunan pun tak akan habis_ _Ada orang.._ _Rezeki dia, ada anak2 yang baik, yang sedang hafaz Al Quran_ _Ada orang.._ _Rezeki dia, dapat solat di masjid setiap waktu_ _Ada orang.._ _Rezeki dia, cukup makan dan pakai setiap hari_ _Ada orang.._ _Rezeki dia, dapat travel sana-sini_ _Ada orang.._ _Rezeki dia, business maju dan bertambah maju_ _Ada orang.._ _Rezeki dia, dapat belajar sampai tahap yang tertinggi_ _Ada orang.._ _Rezeki dia, mudah belajar dan baca Al Quran_ _Ada orang.._ _Rezeki dia, ahli keluarga masih ada di sisi_ _Ada orang.._ _Rezeki dia, ada rumah yang selesa di diami_ _*Hakikatnya..*_ _Allah menjadi kan kita semua, orang yang kaya dengan rezeki yang tersendiri._ _Cuma kadang2 kita yang tak nampak & tak sedar sebab kita selalu nampak rezeki itu dalam bentuk wang & material_

Share 0 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1483213538839531205_357642010

💟💟Oil Free Hydrating Gel💟💟 KEISTIMEWAAN & MANFAAT 🎁Gel yang ringan dan cepat meresap dalam kulit. 🎁Melembapkan kulit tanpa meninggalkan kesan minyak. 🎁Meninggalkan kulit lembap sehingga 10 jam. 🎁Boleh dijadikan sebagai asas mekap supaya bedak tahan lama. 🎁Lepas berjemur lagi elok pakai untuk kurangkan panas kulit. 🎁Boleh kurangkan kemerahan muka akibat kulit sensitif. 🎁Membina kulit baru yang lagi sihat. 🎁Membantu mempercepatkan proses pembuangan bahan kimia dalam kulit muka. Untuk siapa OFHG ni? 😘Untuk kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone FarihahShuhaili MaryKay Beauty Consultant +60192058729 #marykaymalaysia #marykayjohorbahru #marykaypasirgudang #freeskincareclass #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycccream #lips #marykayskinvi #hijabista #bebeauty #beauty #eyecare #skincare #flawless #akusuka #muamalaysia #pobling #akujualakupakai #puashati #makeup #skincareselamat #nakcantik #johorean #pintarkahanda #beourguest

Share 0 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1483153902119942717_357642010

Set flawless yg mne mnjadi pilihan anda?? Pm saye utk details combo..😁😁

Share 0 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1483024137937440261_357642010

Orang Yang Hebat Bukanlah Orang Yang Mampu Betulkan Kesalahan Orang Lain, Tapi Orang Hebat Ni Mampu Melihat Dan Betulkan Kesalahannya Sendiri Sebelum Menyalahkan Orang Lain. Jom Jadi BOSS Diri Sendiri Jom! "I'M The Boss! 😄" Assalamu'alaikum morninggg semua!!

Share 0 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1482996532395810048_357642010

💞💞Hai gojess semua. .💞💞 Saya sedang mencari power person.. Saya ingin memberi peluang kepada semua diluar sana untuk menyertai saya demi menjana income sendiri. . Dengan menjadi Beauty Consultant Mary Kay. . Kenapa anda perlu menyertai Mary Kay? ? 💟Anda akan menjadi pengguna setia produk Mary Kay yg hebat dan diiktiraf peringkat antarabangsa nie..😍😍 💟Dapat membina kerjaya dalam keluarga Mary Kay dan ada gaji sendiri. .😉😉 💟Anda blh menikmati segala keistimewaan yg ditawarkan oleh pihak Mary Kay. .Byk hadiah menarik taw. .😋😋 Nk tahu lebih lanjut? ?🙉🙉 Whatsapp or pm je FarihahShuhaili MaryKay Beauty Consultant  0192058729 #marykaymalaysia #marykayjohorbahru #marykaypasirgudang #freeskincareclass #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycccream #lips #marykayskinvi #hijabista #bebeauty #beauty #eyecare #skincare #flawless #akusuka #muamalaysia #pobling #akujualakupakai #puashati #makeup #skincareselamat #nakcantik #johorean #pintarkahanda #beourguest

Share 0 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1480316615703052078_357642010

Baby girl n baby boy yg byk kerenah..😂😂😂😂😂😂

Share 1 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1471542756333934537_357642010

💟TimeWise Miracle Set💟 💋TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. 💋Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas. 👉 timewise 3 in 1 cleanser = iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar 👉 timewise age fighting moisturizer = dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam 👉timewise day solution sunscreen SPF 25 = melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus 👉 timewise night solution = ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan 💋Kebaikannya... 👉 membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan... FarihahShuhaili MaryKay Beauty Consultant  0192058729 #marykaymalaysia #marykayjohorbahru #marykaypasirgudang #freeskincareclass #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycccream #lips #marykayskinvi #hijabista #bebeauty #beauty #eyecare #skincare #flawless #akusuka #muamalaysia #pobling #akujualakupakai #puashati #makeup #skincareselamat #nakcantik #johorean #pintarkahanda #beourguest

Share 12 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1470839096700494667_357642010

Bawak anak pergi klinik.. 😊😊 Petang nie just apply matte foundation, translucent loose powder n mauve moment lipstick.. 😍😍 Kalau berminat nk try semua produk tu secara percuma blh la pm saye ye..😁😁 FarihahShuhaili MaryKay Beauty Consultant +60192058729 #marykaymalaysia #marykayjohorbahru #marykaypasirgudang #freeskincareclass #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycccream #lips #marykayskinvi #hijabista #bebeauty #beauty #eyecare #skincare #flawless #akusuka #muamalaysia #pobling #akujualakupakai #puashati #makeup #skincareselamat #nakcantik #johorean #pintarkahanda #beourguest

Share 3 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1470632127477716043_357642010

Produk Merkuri vs Healing Process ____________________________________________ ✔Healing process normal bila bertukar skincare yang selamat. Lebih2 lagi kalau jenis kaki tukar pakai skincare dan pernah pakai skincare ada merkuri. Lagi lama dan teruk sikit healing process dia ✔Sometimes dia akan keluar dalam bentuk jerawat kecik2. Atau yang besar satu dua. ✔Reaction bahan skincare yang selamat dengan kulit. Normal. Pakai apa2 skincare malahan yang international pun akan ada reaksi yang sama. . ✅Kalau produk yang ada merkuri, kulit akan flawless pada awalnya disebabkan hakisan pada lapisan kulit. So kulit takkan tumbuh jerawat. Muka lagi putih dari tangan. ✅Tapi bila dah lama sikit, kulit akan terus rosak, terbakar dan hitam terus sebab melanin kulit dah dibuang, high risk untuk kanser kulit bila terdedah pada matahari . . Healing process skincare yang baik ada yang cecah sampai 6 bulan. #sharingiscaring #ilovemarykay

Share 0 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1470057881483371487_357642010

✒TAHUKAH anda??? Kulit yang terhidrat dengan baik nampak lebih muda kerana kulit yang lembab kurang menunjukkan kedutan dan nampak lebih tegang serta licin. ✒TAHUKAH anda?? Saiz sebenar liang pori kita tidak berubah apabila kita semakin tua?. Sebenarnya liang pori kita kelihatan makin ketara akibat pengenduran dinding pori, namun anda boleh menghaluskan dan mengurangkan keketaraan nya dengan Timewise Moisture Renewing Softener. 💟Timewise Moisture Renewing Softener💟 ✒Memberikan lembapan serta-merta pada kulit anda, bertindak sebagai anti aging, kulit berasa lebih lembut, halus, subur, tegang dan licin plus dapat membantu dalam mengurangkan keketaraan pori ! 😍😍 . Free skin consultation, whatssap saya ! 😉 FarihahShuhaili MaryKay Beauty Consultant  0192058729 #marykaymalaysia #marykayjohorbahru #marykaypasirgudang #freeskincareclass #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycccream #lips #marykayskinvi #hijabista #bebeauty #beauty #eyecare #skincare #flawless #akusuka #muamalaysia #pobling #akujualakupakai #puashati #makeup #skincareselamat #nakcantik #johorean #pintarkahanda #beourguest

Share 3 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1469320912910608105_357642010

MARY KAY Oil Mattifier. Untuk Uoollss yang always pakai make -up yang cecantik tu tapi bila lama skit mula make -up jadi berminyak lagi - lagi di Zon T Uoolss. Ni nak share satu - satunya produk yang boleh mengatasi masalah Uoollss dengan mudah. 👉Oil Mattifier👈 - Mengawal Kilat Muka dengan penyerapan minyak handal yang boleh tahan sekurang - kurangnya 8 JAM. Malah anda boleh pakai semula selepas itu di atas make -up Anda❤ FarihahShuhaili MaryKay Beauty Consultant +60192058729 #marykaymalaysia #marykayjohorbahru #marykaypasirgudang #freeskincareclass #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycccream #lips #marykayskinvi #hijabista #bebeauty #beauty #eyecare #skincare #flawless #akusuka #muamalaysia #pobling #akujualakupakai #puashati #makeup #skincareselamat #nakcantik #johorean #pintarkahanda #beourguest

Share 1 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1462729667764859054_357642010

💞MARYKAY CC CREAM 💞 1. Melawan garis halus dan tanda penuaan. 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 3. Mengandungi SPF15 untuk melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB. 4. Menutup cela , memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. 6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. 7. Mengurangkan kemerahan pada kulit. 8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. 9. Mempunyai tekstur lebih ringan daripada Timewise Liquid Foundation. 10. Mempunyai 4 pilihan tona warna. 11. Bebas wangian. 12. Non comodogenic - tidak menutupi liang roma kulit. FarihahShuhaili MaryKay Beauty Consultant Www.wasap.my/+60192058729 Klik..☝☝☝ #marykaymalaysia #marykayjohorbahru #marykaypasirgudang #freeskincareclass #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycccream #lips #marykayskinvi #hijabista #bebeauty #beauty #eyecare #skincare #flawless #akusuka #muamalaysia #pobling #akujualakupakai #puashati #makeup #skincareselamat #nakcantik #johorean #pintarkahanda #beourguest #cccreammarykay #spf15 #melindungisinaranuv

Share 2 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1462729292072727968_357642010

💞MARYKAY CC CREAM 💞 1. Melawan garis halus dan tanda penuaan. 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 3. Mengandungi SPF15 untuk melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB. 4. Menutup cela , memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. 6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. 7. Mengurangkan kemerahan pada kulit. 8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. 9. Mempunyai tekstur lebih ringan daripada Timewise Liquid Foundation. 10. Mempunyai 4 pilihan tona warna. 11. Bebas wangian. 12. Non comodogenic - tidak menutupi liang roma kulit. FarihahShuhaili MaryKay Beauty Consultant Www.wasap.my/+60192058729 Klik..☝☝☝ #marykaymalaysia #marykayjohorbahru #marykaypasirgudang #freeskincareclass #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycccream #lips #marykayskinvi #hijabista #bebeauty #beauty #eyecare #skincare #flawless #akusuka #muamalaysia #pobling #akujualakupakai #puashati #makeup #skincareselamat #nakcantik #johorean #pintarkahanda #beourguest #cccreammarykay #spf15 #melindungisinaranuv

Share 0 0
Latest Mary Kay Beauty Consultant Instagram Photos of Account farihahshuhaili_ Mary Kay Beauty Consultant

farihahshuhaili_

farihahshuhaili_ Instagram Photo: 1462728934407607028_357642010

💞MARYKAY CC CREAM 💞 1. Melawan garis halus dan tanda penuaan. 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 3. Mengandungi SPF15 untuk melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB. 4. Menutup cela , memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. 6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. 7. Mengurangkan kemerahan pada kulit. 8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. 9. Mempunyai tekstur lebih ringan daripada Timewise Liquid Foundation. 10. Mempunyai 4 pilihan tona warna. 11. Bebas wangian. 12. Non comodogenic - tidak menutupi liang roma kulit. FarihahShuhaili MaryKay Beauty Consultant Www.wasap.my/+60192058729 Klik..☝☝☝ #marykaymalaysia #marykayjohorbahru #marykaypasirgudang #freeskincareclass #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycccream #lips #marykayskinvi #hijabista #bebeauty #beauty #eyecare #skincare #flawless #akusuka #muamalaysia #pobling #akujualakupakai #puashati #makeup #skincareselamat #nakcantik #johorean #pintarkahanda #beourguest #cccreammarykay #spf15 #melindungisinaranuv

Share 1 0