EndoyinEndoyin

Search Instagram

Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna

Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna

i_henna

iNaz

Professional Makeup + Henna Artist JB. ☎️ +60108832434 ❌ STRICTLY NO BOYS NO ANON ACCOUNTS ❌STRICTLY NO CANCEL, NO REFUND

2.89K Photos 18.7KFollowers 268Friends

List iNaz Instagram Photos and Videos Recently Shared by Instagram Account i_henna.

Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1502717547777101274_15610484

+60108832434

Share 0 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1502812545650730187_15610484

Before

Share 0 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1502821234906463537_15610484

After. She requested soft brown look for her nikah

Share 0 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1500792610602837552_15610484

Good nightyy! Minggu ni ada 12 orang pengantin bismillah!! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 whatsapp to book henna/makeup +60108832434 #hennabydatin #inaipengantinjb #inaijb #hennajb #inaisg #henna #hennasg

Share 1 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1499738665608409025_15610484

Goood mornennnn! ❀️

Share 1 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1498988002196748974_15610484

Throwback sikit zaman2 baru start makeup, kening tk kemas πŸ˜‚ pakai camera phone Lenovo flawless habis πŸ˜‚ yang penting henna still letops hahha #jgnkecamsis #lofagurauje #beranganjadilofapulak

Share 0 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1498664906830952929_15610484

Hi orang JB pulak! Nak belajar henna dari A-Z? Nak cari duit lebih untuk raya ni? Nak tahu macam mana henna artists buat henna celop merah lazzat? Cara melukis garis lurus yang tak kerinting dan sebagainya? Anda WAJIB join henna class Datin di JB pada 16/5/17(sabtu) ini! Segala bekalan henna akan disediakan! . Whatsapp kalau nak join! +60108832434

Share 6 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1498663647860363687_15610484

Nak belajar henna dari A-Z? Nak cari duit lebih untuk raya ni? Nak tahu macam mana henna artists buat henna celop merah lazzat? Cara melukis garis lurus yang tak kerinting dan sebagainya? Anda WAJIB join henna class Datin di KL pada 21/5/2017(Ahad) ini! Segala bekalan henna akan disediakan! . Whatsapp kalau nak join! +60108832434

Share 0 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1498632498828094326_15610484

Rindu nak live 😞

Share 3 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1498430616172036279_15610484

Berinai lagiii πŸ€—πŸ€— PROMOTION 2016 price is still on going! Will end on 1st May tau guys! Book now to get last year's price! 2018 bookings are open! +60108832434 FREE DIAMONDS FREE INAI PENGANTIN LAKI . #hennabydatin #hennajb #inaisg #inaijb #inaipengantinjb #henna

Share 0 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1497780779097391658_15610484

Ada ni busy berinai πŸ™ˆ

Share 1 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1497691318242166171_15610484

The most beautiful white henna I've seen from Malaysian Henna Artist!! Cantiknyaaaa! Korang area KL boleh book dengan @bellahennatouch_ makeup pun letop!😍 sis insecure 😍

Share 5 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1496830504773757281_15610484

Alhamdulillahhhh bangun tidur takyah lukis kening dahh😍 korang beh dapatkan @hibrows.my dari i! Harini i post😘 ataupun kalau nak COD, cari agents kat @hibrows.my

Share 0 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1496370604834673564_15610484

Hi korangπŸ€—πŸ€— harini kita nak share video tutorial pakai @hibrows.my 😍 mudah sangat! . Kening akan kekal cantik 5-14 hari, jadi sesiaoa yang lukis kening everyday tu, korang wajib cuba @hibrows.my ! .Harga pun mampu milik, RM22 jee tahan lamaaa pakai setahun pun belum tentu habis tau πŸ˜‚ . @hibrows.my pun tengah cari agents seluruh malaysia, korang gi la join 😍 banyak testimoni menarikπŸ™ˆ . Kita jual tau, esok pos. whatsapp je kalau nak +60108832434

Share 3 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1495769159106264073_15610484

Throwback henna untuk Eykaa ❀️ FREE diamonds + FREE inai pengantin laki . Whatsapp sekarang, book sekarang, depo murah je +60108832434

Share 2 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1495455130282341791_15610484

Hi korangπŸ™ˆ . Harini daily makeup kita pakai :- @hibrows.my (inai kening semi-permanent, kening cantik 5-14hari!) . @aisymizah.fd11 foundation bestt daripada @bykakmek . OBSESS matte lipstick daripada @obsess.beautyfam in BUBBLEGUM! Korang WAJIB Dapatkan! Texture dia best gila! Warna lawa gila and tahan lama gila haa!

Share 4 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1495426975714555032_15610484

Love my @hibrows.my ! Kening cantik sampai 5/14 hari! Takyah susah2 lukis everyday! Get yours now from me! Whatsapp kay +60108832434 RM22 sahaja (HARINI POSTOOI!)

Share 2 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1494855050420461108_15610484

Before and after! MUA famous JB kak @khairah_ira dah cuba HiBrows @hibrows.my !korang bila lagi!!😍😍 dapatkan sekarang dari agents sah kami di seluruh malaysia! 😍πŸ’ͺ🏻 . . #youarebrowsome #selfiebersamahibrows

Share 2 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1494213358331659157_15610484

Tutorial lagi 10 minit LIVE di @hibrows.my ! Pi follow kalau nak tahu lebih lanjut cara pakai kening ni kekal seminggu-2 minggu😍

Share 5 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1494149066068681565_15610484

Allah tak zalim. Walaupun penat teramat sangat, lari sana lari sini settle first batch, tapi Alhamdulillah dah selesai dan rasa lega tu mashaAllah takleh nak cakap! So korang2 yang suka sgt lukis kening tu, sila lah follow @hibrows.my untuk dapatkan henna tint(pakai sekali, tahan warna kat kening sehingga seminggu-2minggu! 😍 kita ada buat contest menang cincin emas lagi tau! Follow lah #youareawesome

Share 5 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1494085264111313840_15610484

2 tone henna anyone? 😍 jom book sekarang! Bulan December pun hampir penuh tauuu! NO EXTRA CHARGE kalau nak 2 tone, nak inai daun, nak add inai pengantin lelaki, atau kalau nak diamonds, semua freeee! +60108832434 #hennabydatin #inaipengantinjb #hennasg #inaijb #inaisg #hennajb

Share 1 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1493582583127199204_15610484

Goodnight πŸ™ˆ

Share 6 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1493465018161869122_15610484

Finallyyyyy!! READY STOCK!! Esok boleh start order from our agents!! Follow @hibrows.my noww! GIVEAWAY on going too! #youarebrowsome

Share 4 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1492823496093345239_15610484

White henna done by me for nikah Aisyah😍😘 cantiknya dia ni! . . Makeup letops of course dari kakak kawasan @bykakmek 😍 . . #hennabydatin #inaipengantinjb #hennasg #inaijb #hennajb #inaiputihjb #whitehennajb #whitehenna

Share 0 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1492608661242139140_15610484

😍😍😍 i loooove @hibrows.my !!! Tak payah susah2 lukis kening tiap hari! Halal & mesra wudhu pulak tu!πŸ’—

Share 10 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1492561210493755285_15610484

Follow @hibrows.my 😘 .hi #browsomelovelies! Assalamu alaykum! Apa khabar kening anda?πŸ˜‰ . Ramaaaaaai yang tertanya-tanya dan masih konpius! Apakah HiBrows? Macam mana HiBrows berfungsi dan sebagainya kan? πŸ€”πŸ€”πŸ€” . HiBrows adalah product terkemuka diluar negara seperti USA, yang sangat popular dikenali sebagai "Semi-Permanent Brows" iaitu "Kening Kekal Sementara". . HiBrows.my pula adalah product HALAL, BUMIPUTRA, MESRA WUDHU, pertama yang dikeluarkan di Malaysia oleh @i_henna ! Founder kami menggabungkan elemen inai dan mekap, maka terhasil lah HiBrows.my ! Kening cantik yang tahan lama seperti inai! . HiBrows bersifat kekal sementara, bermakna, selepas anda apply HiBrows pada kening dan cuci setelah 5 minit, kening anda akan cantik seperti dilukis tetapi akan bertahan SEHINGGA 14 hari (jika dijaga dengan elok). . HiBrows.my juga mengandungi Amla Oil yang akan membantu menggalakkan pertumbuhan bulu kening. Jadi selain mencantikkan kening, ia juga berperanan merawat kening anda! Hebat ke hebat? 😍 . Bermula minggu hadapan, anda boleh dapatkan HiBrows anda daripada agents berdaftar kami di SELURUH MALAYSIA! Stay tuned browsome("awesome") ladies! . Ada apa-apa soalan lain? Comment below! Inaz akan jawab segera😍 . #youarebrowsome

Share 13 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1491760789877473748_15610484

😍😍 henna done by me for @zarithnorazlan 😍😍 FREE DIAMONDS! whatsapp to book(click link in bio je lg senang utk whatsapp) #hennabydatin #hennajb #inaipengantinjb #inaijb

Share 2 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1491325372602760556_15610484

Dreams do come true! First day of search, and now we have 30 hardworking beautiful agents across Malaysia! Any BRUNEI / SINGAPORE agents interested? 😍 . . Follow @hibrows.my @hibrows.my @hibrows.my now! HUGE giveaway soon when we reach 1000 FOLLOWERS! 😍😍😍😍 Datin is EXCITED!!!

Share 13 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1491288409308805439_15610484

Bismillahh! Terima kasih untuk penantian yang bakal berakhir tak lama lagi!! 4 HARI LAGI!! Jom follow @hibrows.my @hibrows.my @hibrows.my !! GIVEAWAY SOON when we reach 1000 followers!! Keep following for agents list and more details 😍 #youarebrowsome #youareawesomeπŸ‘€

Share 25 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1491067456175987409_15610484

Follow @hibrows.my @hibrows.my @hibrows.my sekarang!! Be our agents!! Modal RENDAH, PULANGAN TINGGI!! Especially kawasan yg tkde agents lagi! Last harini utk daftar sebagai agent, sesi mencurah ilmu malam ni, sesi melebarkan sayap akan start next week!! Join our beautiful family now!! 😍😍 @hibrows.my @hibrows.my p/s; abaikan typo dlm gambar tu, tetibe ada "have" hahahahahah!!

Share 5 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1490647886541792704_15610484

Finallyy! Dah ada insta baru untuk produk kening letop ni! Follow @hibrows.my now!! The best product in town, soon to release! FIRST IN MALAYSIA! Agents wanted tauu! Followw skrg nanti Datin akan buat giveaway kat sana @hibrows.my 😍😍 #youarebrowsome #youareawesome #comingsoon

Share 7 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1490302598325072535_15610484

Spot yourself!! Ramainyeeeeee nak jadi agents! Tak muat semua dlm collage πŸ˜‚ soon korang boleh dapatkan produk kening daripada agents tempat masing2 okayy 😘😘😍 #excited!!!! Saya tk amik ramai okay, siapa cpt dia dpt kawasan tersebut

Share 17 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1489891395757068921_15610484

Live at 9:30pm japlgi untuk pengenalan product terbaru kita yang tkde org buat lagii kat malaysia!! 😍😍 jom join live kita satgii! New phenomena is on your way! Agents wanted untuk setiap negeri 😍😍 #eyebrows #eyebrowsonfleek #permanentbrows #halal #mesrawudhu #love #viral #beauty #beautiful

Share 11 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1489134807119218556_15610484

Cuci time! 😍😍😍😍😍😍Inai celup available to purchase okeh!! Esok post! RM10/bekas. Whatsapp iols kalau nak, malam skit iols balas 😘 (click link kat bio utk whatsapp, tkyh save number dah yay) . . +60108832434

Share 5 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1489134535714020942_15610484

Inai celup available to purchase okeh!! Esok post! RM10/bekas. Whatsapp iols kalau nak, malam skit iols balas 😘 (click link kat bio utk whatsapp, tkyh save number dah yay) . . +60108832434

Share 0 0
Latest iNaz Instagram Photos of Account i_henna iNaz

i_henna

i_henna Instagram Photo: 1488450342759940325_15610484

Makeup sanding untuk Efa πŸ™ˆπŸ˜ dia request nak nampak cerah skit 😘 . Bridal: @zurinjundiofficial . +60108832434 whatsapp to book . . makeupbydatin #makeupnikah #motd #makeupgeek #makeupforever #tarte #nars #maccosmetics #morphe #anastasiabeverlyhills #makeupoftheday #vsco #vscocam #malaywedding #makeupjunkie #makeuplover #makeupaddict #makeupjb #makeupartist #muamalaysia #muajb #muajohor #makandamjb #makeuppengantin #makeuptunang #makeupsanding

Share 2 0